20/11/2009

Divendres de Malla amb Giulia y los Tellarini, l'art del so, col·leccionisme i més...

Giulia y los Tellarini

Heu vist "Vicky, Cristina, Barcelona", la pel·lícula que el cineasta Woody Allen va rodar a la capital catalana? Si és que sí, segurament coneixereu els protagonistes dels Concerts Privats d'aquesta setmana, Giulia y los Tellarini

En l'apartat de Nous Creadors coneixerem els Paisatges Sonors de Kim Cascone, un dels artistes i dissenyadors de sons més importants del món, molt conegut pels seus treballs en el món dels videojocs i també de la mà de cineastes com ara David Lynch. Ell ens explica a què sona la ciutat de Barcelona.

La Malla també dedica un espai per a parlar de les conseqüències dels avenços tecnològics en el nostre entrorn. A Societat 2.0, tractarem el tema de l'Acció Climàtica. Hi ha alguna solució per a resoldre el dilema entre avenç tecnològic i la destrucció del planeta?

Rolling Stones col·lecció

El programa col·lecciona petits tresors com els que descobreix en el reportatge dedicat a Ramón Raventós i l'exposició dels seus objectes al Centre Cívic Collblanc Torrassa de L'Hospitalet de Llobregat. Allà s'hi poden admirar els objectes d'aquest col·leccionista, amant dels Rolling Stones, i especialment de Charlie Watts, des del 1965.

A Noves Narratives ens endinsem en el Best-Seller. Què ha de tenir un llibre per ser un supervendes global? Quina part és màrqueting i quina talent creatiu dels autors? I posem sobre la taula els best-sellers més candents dels autors catalans del moment...

I si en literatura parlàvem de vendre llibres a dojo, a la secció de cinema explorem el món de Disney, que ara ha fet un salt important cap a produccions dirigides a un públic més adult: des dels productes adolescents com Hanna Montana, Jonas Brothers i High School Musical, fins a la compra de MARVEL. El crític de cinema Pep Prieto ens ho explica.

Dibuix Josep Maynou

Finalment, l'Outsider 8 del programa 22 de la Malla Tendències se centra en la figura de l'artista plàstic Josep Maynou, que ha fixat la seva residència i estudi a la magnètica ciutat de Berlin. Des d'alli desenvolupa, despunta i experimenta amb els seus treballs de disseny gràfic, audiovisuals i dibuix.

Se us acut una millor manera de començar el cap de setmana? Els caps de setmana comencen amb La Malla Tendències. Ens hi acompanyeu?


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl