09/12/2009

No us perdeu l'exposició "Cultures del canvi. Àtoms socials i vides electròniques"

Cultures de canvi

L’exposició aplega 10 projectes de referència internacional, en el marc de creuament de la ciència, la tecnologia i l’art.

A partir d'avui podreu veure aquesta interessant exposició col·lectiva, a l'Espai laboratori de l'Ars Santa Mònica i fins al 28 de febrer 2010. La mostra presenta treballs internacionals de tecnologia càlida i alè humà, provinent d’institucions acadèmiques i centres de recerca de referència, o bé realitzades per artistes amb una llarga experiència en aquest àmbit.

L’exposició neix amb la celebració del congrés internacional “Cultures of Change|Changing Cultures” a Barcelona finançat per la Unió Europea (www.atacd.net) on sociòlegs, filòsofs, matemàtics, biòlegs, físics, tecnòlegs i artistes aporten la seva visió sobre les dinàmiques culturals en el món contemporani.

L'exposició també comptarà amb un seguit d'activitats paral·leles, durant tot aquest cap de setmana:

Dijous 10 de desembre | Sala d’actes | Sense servei de traducció simultània
19.15h Conferència inaugural: “Can robots create their own language?”
Luc Steels SONY Lab Paris, Vrije Universiteit Brussel (AI Lab).

Dissabte 12 de desembre | Sala d’actes | Amb servei de traducció simultània
17:00h a 20:00h Conferència: “Topologia, Innovació i Política Cultural” amb la participació de Monika Fleischmann, Ronaldo Lemos, Ramón Sangüesa, José Luís de Vicente, dissenyat i moderat per YProductions, en col·laboració amb Goldsmiths i Universitat de Barcelona

Diumenge 13 de desembre | Sala d’actes
18:00h Tertúlia: "Complejidad/Interacción", Santiago Ortiz (Bestiario) i presentació del projecte Canvi i Temps.

Nosaltres no ens perdrem ni l'exposició ni les activitats programades. Si ens hi voleu acompanyar, ens veiem a l'Arts Santa Mònica aquest cap de setmana o a l'exposició fins al 28 de febrer.

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl