10/12/2009

Aquesta setmana: Delên als concerts privats! I tot el que veuràs a La Malla...

Delen

Ja tenim aquí els continguts de La Malla d'aquesta setmana:

Als Concerts Privats, arriba la música dels Delên. Pot ser la música dolça i alhora salada? Les cançons d'aquesta formació, ho són. Les veus de Quim Torres i Len Mesquida s’interroguen sobre preocupacions quotidianes, amors i desamors, trobades i enyorances, la curiositat de viure el dia a dia i de somniar el demà. Emoció pura que es transmet amb melodies que s’eleven sobre un coixí de cordes, la millor banda sonora per a una nit de pluja. Pop intimista amb denominació d’origen Menorca.

Multitouch Barcelona protagonitza la secció de Nous Creadors. Ells són un estudi de quatre amics que es dediquen a apropar la tecnologia a les persones. Es dediquen al disseny interactiu. Des de pantalles gegants per jugar als space invaders amb pilots d'escuma, fins a paints per dibuixar i pintar amb les mans.

Multitouch Barcelona

Quan naveguem per internet, pugem fotos al Facebook o operem en banca electrònica, podem estar segurs? Aquest és el tema del qual parla la secció Societat 2.0 aquesta setmana: Seguretat a Internet. El principal problema recau sobre el concepte d'identitat. Com demostrem qui som al ciberespai? Les noves eines en seguretat es tracten en aquest reportatge.

I més Música amb Electric Barbarella. Ell és Cristian Martín, un vetarà músic de l'escena underground catalana, habitual músic de directe de nombroses bandes, que mai ha gravat un disc amb el seu projecte Electric Barbarella. Davant quines possibilitats s'enfronta un músic avui dia quan editar discos és una mica intranscendent. Intentarem endevinar-lo.

A Noves Narratives, parlem de literatura amb Ramon Erra, autor de la novel·la “Desfent el nus del mocador”, premi Salambó i finalista al Creixells.

I de les lletres a la gran pantalla. A la nostra secció de Cinema l'eix central d'aquesta setmana és la corrupció política. Són moments d'alta percepció de corrupció a Catalunya i Espanya. Moments de crisi política per distància o desil·lusió. Fem un repàs de com el cinema ha estat una gran finestra per parlar de política, polítics i ciutadans.

I finalment, a Outsiders, ens trobem amb Roger Arqué, un dissenyador industrial barceloní que va arriscar marxant amb la seva parella a Nova York sis mesos i amb els seus estalvis.
La intenció era tornar quan s’acabessin els diners però es va quedar quatre anys treballant a la ciutat dels gratacels, després d'apuntar-se a la prestigiosa Saint Martin’s School de Londres, una de les millors escoles de disseny del món, on va arribar com a possible estudiant i ha acabat com a professor.

Esperem que no falteu a la cita, divendres a la mnitjanit a la vostra TV local... Us hi esperem!

 

 

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl