10/12/2009

Aquest diumenge, acosteu-vos a ZZZINC!

 

logoo ZZZINC


Durant tota la setmana s’ha estat celebrant a ZZZINC una sèrie de sessions sota el títol de “Energia residual”. Aprofitant la presència dels professionals convidats a Barcelona al congrés ATACD (A Topological Approach to Cultural Dynamics), l’entitat els ha convidat a participar a aquestes sessions, per l’interés de les seves línies d’investigació. Ha estat una trobada col·lectiva amb la qual s’ha volgut donar valor a aquesta energia residual. En les trobades s’ha posat èmfasi a que els assistents hi puguin participar, aportant els seus coneixements.

Si hi esteu interessats, podeu acostar-vos encara diumenge 13 de desembre a les 12h, a la sessió de Rolando Lemos i Jaromil.

Lemos és el director del Centre de Tecnologia i lSocietat de l’Escola de Dret a la Fundação Getúlio Vargas (FGV) de Río de Janeiro. és catedràtic de Dret de la propietat intel·lectual de l’Escola de Dret de FGV i el director de Creative Commons de Brasil i antic president del consell de iCommons. Es va llicenciar i es va doctorar en Dret a la Universitat de Sao Paulo i té un màster de la facultat de Dret de Harvard. Coordina diversos projectes com el de Cultura Livre i el projecte Negocios Abiertos, una iniciativa que s’està portant a terme a Brasil, Argentina i Colòmbia. És un dels fundadors de Overmundo i comissari del TIM Festival, el festival més important de música de Brasil.


Denis Jaromil Rojo, conegut també com Rasta Coder, és programador de Software lliure, artista new media i activista. Ha realitzat importants contribucions per al desenvolupament d’aplicacions multimèdia i streaming per a la plataforma Linux i autor del dyne:bolic, Linux distribution i diversos projectes de software lliure com iMuSE.

Creiem que pot ser una molt bona manera d’aprofitar el matí de diumenge. Us animeu?

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl