14/12/2009

El Nadal des de 40 punts de vista a MANY XMAS!

 

 

Many Xmas

Esteu cansats de viure el Nadal amb els carrers plens sense poder caminar? Us posen dels nervis les rutines de les festes? Tenim una proposta que us donarà una perspectiva alternativa del Nadal.

Es tracta de MANY XMAS en Otrascosas de Villarosàs, un event que, per una banda, recull més de 40 nadals en vídeo, MANY XMAS HARINEZUMI, i d'altra banda, més de 50 objectes per a regalar aquestes festes, gràcies al mercat-exposició nadalenc de Surtido, MANY XMAS SURTIDO, que proposa objectes molt especials dels participants d'aquesta plataforma de joves dissenyadors.

La instal·lació de Many Xmas és una mostra d'imatges realitzades amb la càmera japonesa inspirada en les antigues súper8 i crea un arbre de nadal fet amb televisors molt especial: colorista, il·luminat i ple de vida. La seva singularitat és que les arrels són cables i les branques, televisors. El Nadal que mostra és molt divers, perquè tots tenim una forma diferent de veure'l: la visió d'un conductor d'autobús, una realitzadora de videoclips, un director de banca, uns nois a l'atur, un fotògraf, una creativa publicitària, un preadolescent, una voluntària de la Creu Roja, uns pares novells, una actriu... i fins i tot el mateix Andreu Buenafuente! Fins a 40 visions del Nadal en un mateix arbre.

A l'exposició + mercat de Nadal podreu trobar objectes com espelmes en plats de sopa, tovallons d'etiqueta, gerros per peces, lleixes amb Sant Pancracis incrustats, lleixes per a llibres però no per a llibres, coixins per a abraçar, taules-tió, tasses mascota, USB's Maria i d'altres objectes sorprenents... Els joves dissenyadors posen a l'abast del públic prototips, sèries limitades, restes de sèries, productes comercialitzats i peces úniques. Propostes del tot ingenioses i singulars per a uns bons reis, amic invisible i el que calgui.

Els participants del mercat de nadal són: Veronica Martinez, Oscar Diaz, Enrique Muda, Odos, Marina 68, Macaluca, Ferran Lajara, Diego Ramos, Nadadora, Marc Ligos, Kiitos, Pepa Pedrol, Gerard Moliné, Causas externas, Guillem Ferran, Marc Morro, Luis Eslava, Com peix a l'aigua, Ivan Exposito, Xavier Mañosa, Cristina Toledo, Attua Aparicio, Amor de Madre (invitado), Tomàs Alonso (invitado) y Juancrís Vera (invitado).

Tot això serà del dijous 17 al diumenge 20 de desmebre. L'horari és de 10h a 21h

Opening MANY XMAS SURTIDO
Dijous 17 de desembre a partir de les 14h

Inauguració MANY XMAS HARINEZUMI

Dijous 17 de desembre a les 20h

Ortganitza: bonitacamara.com+ otrascosas de villarrosas

 

 

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl