14/12/2009

Preparats per a la IV Edició EL ZAPATO ROJO?

 

 

Zapato Rojo

 

La IV Edició de l'Expo Mercat de dissenyadors EL ZAPATO ROJO ja escalfa motors. Tindrà lloc al Convent de Sant Agustí de Barcelona aquest cap de setmana, dissabte 19 i diumenge 20 de desembre.

Zapato Rojo es un punt de trobada de talents nacionals, on més de 70 dissenyadors exposaran les seves originals creacions. El públic podrà adquirir peces úniques directament de la mà dels seus creadors. S'ho donaran cita dissenyadors de moda, interioristes, dissenyadors plàstics, dissenyadors gràfics... I també hi haurà espai per a la música amb els concerts de Catalonuge Ethnic Unit (down tempo / ambient / electronics) i Agular - Cardenas (nu jazz / electronic / guitar duo), Dj's durant tot el dia, visuals a càrrec de VJ GAS. A més, hi haurà les intervencions d'artistes urbans amb l'exposició i subasta solidària SPRAY CONTRA LA FAM.

Hi podreu accedir per només 1 euro. Així podreu passar tot el dia envoltats d'art i disseny, la millor música, visuals d'avantguarda o descansar a la zona Chill Out gaudint d'un massatge amb el mètode Grimberg. I no oblideu una cosa molt important per aquestes dates: fer les compres de Nadal, unes compres que segur poden sorprendre!

Organitza: Producciones Line Up!

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl