18/12/2009

La Malla d’avui arriba amb tints flamencs

 

El Concert Privat d’aquesta setmana està protagonitzat per Las Migas, un quartet de dones diferents que aporten la fusió del seus talents per a crear un so de fusió molt personal. Las Migas són Marta, de Sevilla; Lisa, d’Alemanya; Isabelle, bretona i Sílvia de l’Empordà. En aquest petit concert privat mostraran el poder de l’alquímia del seu so.

A Nous Creadors, parlarem de Zeppelin, un festival sonor amb dotze anys d'antiguitat que, enguany, reflexiona sobre el poder i la por a l’era digital, que justifiquen l'exercici del control, i les conductes que duen a considerar normal la nostra pèrdua de privacitat.

Fa prop d'una dècada que l'artista Antoni Abad recorre el món donant mòbils d'ultima generació a col·lectius amb risc d'exclusió social. Els telèfons es converteixen en megàfons que els serveixen d'altaveu en el projecte megafone.net. Aquest és el tema central de la secció Societat 2.0.

I més música amb Minimúsica, un col·lectiu que va néixer del segell català Sones i el projecte La Colazione. Avui desenvolupen una sèrie de concerts per tot Catalunya on intenten acostar la música independent al públic infantil.

¿Què significa avui la paraula utopia i com es reflecteix en la producció literària més recent? Des de l’illa Utopia de Moro o del 1984 d’Orwell, aquest serà el tema a reflexionar entre lletres a Noves Narratives.

El recorregut de La Malla pel Cinema d’aquesta setmana ens porta a endinsar-nos en el treball actoral. Sovint els actors moldegen el seu cos per encaixar amb el personatge que han d'interpretar. Fins a aquin punt afecta aquesta feina corporal la seva pròpia salut?

I per acabar, avui parlem amb Adriana Lòpez a Outsiders. Fotògrafa barcelonina que es va traslladar a Nova York l’any 2001 a la recerca de nous horitzons professionals. Allà va trobar el seu camí artístic i va la seva vida. La seva primera exposició, “Spanish harlem”, a la Randall scott Gallery, hi va dedicar 8 anys de la seva vida i ara en prepara una altra amb 9 fotògrafs americans més.

Ens acompanyeu aquesta nit? Només cal que poseu la vostra tele local a mitjanit. Ens agradarà molt veureu’s des de la pantalla al sofà de casa. Bon cap de setmana!

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl