11/01/2010

Els Hilton Brothers exposen i fan un taller per a joves artistes a Barcelona

 

Hilton Brothers

Els amants de la fotografia més contemporània teniu una cita important a Barcelona. Els Hilton Brothers són aquí!

Ells són Chistopher Makos i Paul Solberg. Makos va treballar amb Man Ray a París i va col·laborar amb Andy Warhol, per la qual cosa, el seu treball és ben ple d'ironia i sofisticació. Solberg, per la seva part, va estudiar antropologia i fotografia a Sud-àfrica i comparteix amb Makos una manera particular de veure el món. La fotografia dels dos artistes, units sota el nom de Hilton Brothers, mescla ingenuïtat i cert cinisme contemporani.

Aquest mes, aquest duet creatiu inaugura exposició i farà un taller especial per a joves artistes a Barcelona. El lloc escollit per a la seva exposició "Mistaken Identity" és l'Espai Cultural de Obra Social Caja Madrid i es podrà veure a partir del 21 de gener. I gràcies al taller per a joves artistes, els interessats en conèixer la seva obra de ben a prop tindran una  oportunitat única d'aprofundir en els processos creatius d'aquests creadors novaiorquesos, que treballen sobre l'aparença d'allò que és real. La mostra està comissariada per Lola Garrido, i fa un recorregut pel treball de Christopher Makos y Paul Solberg, des dels seus inicis, de forma individual, fins als seus darrers treballs plegats. Les obres parteixen de fotografies recollides en diversos viatges i reconstruides digitalment.

El taller per a joves artistes tindrà lloc el dia 22 de gener, de 10.30h a 14.30h a l'Espai Cultural de Obra Social Caja Madrid.

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl