21/01/2010

Concert Privat d’ A-lix a la Malla d’avui. Indispensables!

A-Lix

Ja és divendres! Toca Malla!

I toca escoltar la música d’A-Lix al nostre Concert Privat. A-Lix és un duet mig francès, mig argentí, acompanyat per una caixa de ritmes, i dues guitarres que es mouen entre l’electro i l’energia del pop-punk. A-Lix es va formar a Barcelona l’any 2005 i va crear el seu so especial en una gira des del nord de Polònia fins a Buenos Aires durant dos anys. Quan van tornar a Barcelona, van produir el seu àlbum de debut “Never Grow”, que van escollir interpretar i llençar a la innovadora plataforma de l’escena escosesa. Avui els podrem escoltar el seu so de ben a prop.

A Nous Creadors coneixerem Sonom, un col·lectiu que experimenta amb la llum, el so, i les percepcions humanes. Investiguen la relació entre les ones i les emocions. Els seus projectes passen per instal·lacions i concerts audiovisuals, vídeo projectes i instal·lacions multimèdia…

A Societat 2.0 parlem de la revolució 3D. Fins ara, els espectadors hem experimentat aventures en 3D a les sales de cinema. Però ja és tot pràcticament a punt perquè aquesta tecnologia entri amb força a la saleta de casa. Des d'anuncis fins a retranmissions de partits de futbol o espectacles culturals. Els nous aparells de televisió permetran veure continguts tridimensionals tal com els veiem al món real, sense necessitat de portar ulleres anaglífiques ni polaritzades.

Visitem Cal Majordom a la notra tercera secció d’Hàbitat. Cal Majordom és una antiga masia ubicada a Sant Julià de Ramis. Aquí, des de fa set anys, hi té la seu l’empresa DDM Visual, especialitzada en serveis audiovisuals i interactius, que ha adaptat l’espai a les necessitats d’una empresa pionera en noves tecnologies. Aprofitant els efectes de la pedra, l’estudi de so Flora i Fauna ocupa la part de la masia on antigament hi havia un paller.

 

Novel·la gràfica


Mirarem històries d’allò més visuals a Noves Narratives, ja que el tema que ens ocupa és la Novel·la Gràfica. D’altra banda, llegirem sobre les imatges del setè art a la secció de Cinema, perquè ha nascut DE CINE, una novetat dins el món editorial cinematogràfic. Té escassament 3 mesos de vida i es tracta d’una revista centrada en l'actualitat del cinema fet a Catalunya. Parlem amb en Jordi Roigé (editor) i l'Alba Laguna (directora de la revista).

L’Agenda, recomanacions i molt més a La Malla Tendències. No ens falleu aquesta nit, a la vostra televisió!

 

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl