01/02/2010

ADG-FAD presenta Broad.cat Dual

Brad.cat Dual

 

L'ADG-FAD, l'Associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics del FAD, presenta Broad.cat Dual. Demà, 2 de febrer, s’estrena aquest nou format de trobades al voltant del disseny audiovisual.


L'ADG-FAD , l’Associació de Directors d’Art i Dissenyadors Gràfics del FAD, estrena el proper dimarts 2 de febrer el Broad.cat Dual. Amb un esperit similar al de les ja clàssiques sessions Chill Laus (que des de ja fa més d’un any també se celebren a Madrid, Murcia i València), el Broad.cat Dual es proposa crear, de forma bimestral, un marc on tots aquells professionals vinculats al disseny audiovisual podran compartir experiències, idees i coneixements.


Les sessions de Broad.cat dual no seran simples conferències o xerrades on el convidat passarà un vídeo i explicarà anècdotes sobre el procés de creació. Aquestes noves trobades es plantegen com un espai dissenyat especialment per a l'intercanvi, la reflexió i el foment d’una comunitat professional. El nom escollit per aquest nou format s’explica per una forma de presentació basada en dos convidats: un autor consolidat i un creador emergent. Igual que als Chill Laus, la intervenció del públic assistent a aquestes sessions també serà clau en el desenvolupament del Broad.cat Dual.


La primera sessió del Broad.cat Dual durà per títol “Bevent de totes les fonts” i tindrà com a convidats a Frankie de Leonardis (realitzador de Boolab i responsable de la promo de Lost que va fer la volta al món) i a Óscar González (de Hove Studio).


La cita tindrà lloc demà, dimarts, 2 de febrer, a l'Escola BAU (Carrer Pujades, 118. Barcelona. Metro: Llacuna) a les 19:30 h. L'entrada és gratuita i l'aforament limitat.

 

 

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl