03/02/2010

Manoli López, la noia que veu el món amb ulls de tinta

 

Musa, de Manoli López

Hem sentit una fiblada. Una segeta en forma de llapis o pinzell ha entrat pels nostres ulls i ens ha travessat el cor, sense pietat, i ho ha tacat tot de tintes i aquarel·les en un poti-poti encisador. Hem descobert l'obra de Manoli López.

Ella és molt jove, una artista especialitzada en un bon grapat de modalitats d'il·lustració: per a adults, caricarura i retrat, còmic, disseny i publicitat, editorial, humor, infantil i juvenil, multimèdia i premsa. Ha treballat per a clients com la revista MilVeus, like Magazine, Haiku Media o Boomskins.com.

La seva obra és plena de vida, de color, d'històries, de moviment... La podreu conèixer perquè compta amb una pàgina web amb bona mostra del seu treball en format tradicional o digital. També compta amb un parell de blocs, un dedicat a la il·lustració, [M]atelier, amb il·lustracions, comentaris, a més de links musicals, i un dedicat a petits contes anomenat La dernière minute, on demostra que les paraules tampoc se li resisteixen.

 

Cartell Manoli López

Finalment, us deixem algunes cites sobre algunes coses que han dit sobre la seva obra, per acabar de convidar-vos a conèixer-la:

Website 40fakes (España):
"Las ilustraciones de Manoli López son una gran dosis de dulzura."

DesignWorkLife (EEUU):
"Manoli Lopez’s illustrations portray an amazing sense of color, movement and emotion. For more take a look at her potfolio and blog."

Vorkurs (Brasil):
"Ilustrações maravilhosas por Manoli López, ilustradora  e designer espanhola que se diz uma sonhadora que vê o mundo com olhos de tinta."

Existing Visual (EEUU):
"An incredible work by the spanish illustrator and designer, Manoli López, in her words, “I’m a dreamer who looks the world with ink eyes.”

 

 

 

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl