19/06/2009

Love of Lesbian al terrat!!

Love of Lesbian, la malla, lamalla

 

Fa un parell de setmanes ens vam colar en un concert privat que els barcelonins Love of Lesbian feien en un terrat de Barcelona per a un grup de fans que havien guanyat un concurs que convocava la revista Enderrock. L'experiència va ser brutal.

Els d'Enderrock ens van convocar a les 17.45, a les escales de l'edifici de Correus, al Born. Quan vam arribar, expectants, un equip de La Malla Tendències, ja hi havia la majoria dels fans, alguns mitjans de comunicació i l'equip de la revista esperant-nos. Ens van conduir per carrerons estrets de ciutat vella fins a entrar en un edifici, una mica destartalat i escales amunt, fins a l'àtic. Allà, al terrat, hi havia unes vistes de Barcelona precioses, amb l'esgésia de la Mercè, la Catedral del Mar i mil i una antenes de televisió. I el millor:  tres dels LoL asseguts acabant de provar micros.

Els fans no s'ho podien creure! Els tenien allà mateix!! Emoció continguda, somriures, nerviosisme.

El concert va ser genial. Santi Balmes, el cantant i líder de la formació, ens va deixar demanar cançons, tot i que les peticions van ser tímides. I es va establir una comunió amb el públic brutal. Des dels balcons dels pisos dels voltants, alguns voyeurs apareixien als balcons, a mirar què passava. No és gaire freqüent tenir un grup tocant al terrat de casa!!

Ho voleu veure? Dons no us perdeu La Malla d'aquest divendres. Consulteu a la nostra web on i quan ho podeu mirar!!

 

Love of Lesbian, la malla, lamalla


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl