09/03/2010

Mirades de dona a la Casa Elizalde

 

 

Sisters in Law

 

Dilluns 8 de març es va celebrar el Dia Internacional de la Dona Treballadora i des del nostre bloc us volem recomanar la projecció de la pel·lícula “Dones de Llei” (“Sisters in Law”), que tindrà lloc aquest dijous a les 20h a la Casa Elizalde (C/ València, 302). El film està dirigit per Kim Longinotto i Florence Aysisi.


“Dones de llei” és la història d’una jutgessa i una advocada que lluiten per fer justícia a Kumba, un poble de Camerun, que viu sota una tradició completament masclista. A Kumba no hi ha hagut cap condemna judicial per casos d'abusos sexuals en 17 anys. Però dues dones decidides a canviar la seva comunitat fan grans progressos que poden canviar el món. Aquest fascinant, a vegades divertidíssim, i incisiu documental s'immisceix en la tasca de fiscals i jutgesses en el seu dia a dia.


 

SISTERS IN LAW Trailer from Women Make Movies on Vimeo.


Des dels nostres bits, un petit homenatge a totes les dones treballadores i lluitadores, amb aquesta recomanació. A totes les dones que ens llegiu i també a les de la XTVL i les de l’equip del programa, que en som unes quantes de dones pencaires, començant per la directora, passant per la productora i les guionistes i aquesta blocaire, humil servidora.

 

 

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl