25/03/2010

El Citilab celebra la Primera Jornada de Centres de Coneixement

Primeres Jornades Centres del Coneixement del Citilab

Demà 26, i dissabte 27 de març, el Citilab de Cornellà és un punt de reunió de diversos Centres de Coneixement d’Espanya. En aquest marc posaran en comú diferents projectes, experiències i metodologies per a impulsar un nou model d’innovació basada en el ciutadà i en coordinar esforços contra la crisi.

La Primera Jornada de Centres de Coneixement permetrà compartir visions comuns dels entorns d’innovació que conviuen actualment com ara living labs, open innovation, espais socials d’innovació o laboratoris ciutadans. És la primera vegada que Centres de Coneixement de l’Estat es reuneixen per a promoure un model d’innovació basat en l’usuari.

A més, un dels punts importants d’aquesta primera edició de les jornades és la projecció d’un nou espai europeu d’innovació, tenint en compte l’estratègia digital que es dissenyarà el proper mes d’abril a Granada, coincidint amb la Presidència Espanyola de la Unió Europea.

El Secretari d’Estat de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Francisco Ros, inaugurarà de forma oficial l’esdeveniment.


Primera Jornada de Centres de Coneixement

Divendres 26 de març – De 10 a 21h

Dissabte 27 de març – De 10 a 13.30h

Més informació a: http://joceco.citilab.eu


Citilab-Cornellà: Plaça Can Suris s/n, Cornellà de Llobregat (Barcelona)
http://es.citilab.eu/como-llegar

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl