09/04/2010

Wallpeople: el mural fotogràfic més gran de tota la ciutat!

 

Wallpeople

Si demà a la tarda, dissabte 10 d'abril, teniu previst passejar pel centre de Barcelona, des del bloc us convidem a passar pel carrer Valldonzella 20, per la pista de bàsquet que hi ha darrere del CCCB. I si us animeu a participar, encara millor! Està previst que allà tindrà lloc el projecte Wallpeople, la creació del mural fotogràfic més gran de tota la ciutat. L'event començarà a les 17h.

 

Wallpeople és un projecte d'art col·laboratiu que convida les persones a crear, divertir-se, ser part d'un moment únic en un espai urbà determinat, amb la intenció de composar una obra al carrer irrepetible i feta col·lectivament.

L'exhibició de fotografies sempre ha estat una activitat pròpia d'espais tancat i amb iniciatives com aquesta es vol obrir l'art de la fotografia al carrer. Les parets del carrer es convertiran en un museu improvisata  l'aire lliure, on tothom podrà exposar i observar les fotografies de la resta de participants.

Wallpeople

Els objectius són rescatar l'esperit artístic de la ciutat, donar suport a l'art en viu, a les obres fetes a mà i a les sensacions analògiques en un món cada vegada més digitalitzat: Per què no muntar un Flickr en el món real? A més de donar l'oportunitat a tothom de mostrar el seu art en un espai obert on exhibir el talent.

L'acció també es poratrà a terme el mateix dia, a la mateixa hora a Madrid i a València. Tot i que la iniciativa ha nascut a Barcelona, s'han convidat altres ciutats a unir-s'hi, que ja s'han sumat al projecte: Lisboa, Roma, Nicosia, Budapest, Buenos Aires i Mèxic DF. Wallpeople ja és un event global.

Aquí no s'acaba l'aventura. en un futur, aquest experiment viu i emprevisible, té la voluntat de convocar noves edicions amb d'altres temàtiques i formats.

See you on the street!


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl