30/06/2009

Per a què serveixen els artistes?

 

No us heu preguntat mai? Doncs a l'INnMotion 09 tractaran de donar-hi resposta. Se celebra els propers dies 1,2,3 i 4 de juliol al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). I és la nostra recomanació mallera pel cap de setmana, per alternar amb les hores de fer de croqueta a la platja.

Es tracta de la cinquena edició d'aquesta bienal internacional de performance i arts visuals aplicades. Diuen, a la presentació d'aquesta festival, que els artistes són els principals agents de les pitjors plagues de l'era en què vivim. Els acusen de degradar les zones cèntriques de les ciutats i de privatitzar el coneixement a través de la "propietat intel·lectual".

Hi ha propostes ben interessants, com ara les que fan el col·lectiu alemany Datenstrudel, Standard time, on 70 treballadors construeixen un rellotge digital en temps real, una feina que suposa 1611 canvis en 24 hores. Gasten el temps per mostrar el temps.

O els britànics Natural Theatre Company, que presenten una performance intinerante, Naked Tourist.

 

També hi ha sessions de treball que es realitzen al Conservas (carrer Sant Pau, 58) obertes al públic iq ue van sobre les eines artístiques d'intervenció.

Tot gira, és clar, al voltant de ... la crisi!

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl