16/07/2009

Los Seis Días a La Malla!

 

Un diumenge qualsevol, la Nereida Cerdà, la cantant de Los Seis Días, va decidir que les seves setmanes només tindrien 6 dies. Va esborrar els diumenges del seu calendari i va aprofitar aquell nom per donar forma a un nou projecte musical, Los Seis Días.

Es va envoltar de tres amigues més i així va arrencar fa 5 anys aquest grup de pop femení. Quan van decidir gravar el disc, van buscar un bateria i va ser així com s'hi va incorporar el Marc. I més tard, va arribar l'Aimar, per reforçar el directe del grup.

Los Seis Días acaben de presentar el seu primer treball discogràfic, Lunes. L'han gravat sota la direcció del productor Ricky Falkner (Sidonie, Love of Lesbian, Standstill...), als estudis Blind Records de Barcelona, durant l'estiu del 2008.

L'àlbum ‘Lunes' del grup barceloní Los Seis Días són 11 cançons de pop melodramàtic, amb lletres poètiques i quotidianes. El grup ha comptat amb la presència de Santi Balmes, el cantant de ‘Love of Lesbian', que ha col·laborat en un dels temes més emocionants del disc, ‘Te odio', que n'és també el primer single.

Los Seis Días aspiren a convertir-se en la primera banda barcelonina de noies de l'era MySpace. Es confessen fans de Justine Frsichmann, l'exlíder d'Eslàstica i asseguren que per triomfar en aquest món de la música tot és qüestió de fe.

 

Demà a la nit podreu veure l'actuació en directe per a La Malla d'aquest sextet. Els veurem pels carrers del gòtic de Barcelona. No us ho perdeu!!!


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl