10/06/2010

Temps d'art sonor i visual a Barcelona

Mostra Art Sonor

La Mostra Sonora i Visual del Convent de Sant Agustí s'ha consolidat ja com una de les cites obligades per artistes i públic de l'art mes experimental. Instal.lacions, videoprojeccions, performances musicals, escultures sonores, videocollages... són algunes de les nombroses propostes que s'han pogut veure en la seva 7ª edició.

Aquesta setmana, la Malla dedica un profund reportatge a aquest festival i a les portes de la celebració del Sónar, del qual també parlarem en les properes setmanes. Amb tot aquest ambient, la música electrònica esdevé protagonista i, també la setmana que ve, el nostre Concert Privat estarà dedicat a un dels espectacles que es van veure a la mostra: Stendhal Syndrome amb els visuals d'Alba G. Corral, amb el seu espectacle Blinding Lights.

*L'anècdota: L'Alba va ser recentment la protagonista d'un dels nostres Nous Creadors. Quan estàvem parlant amb ella per a preparar el rodatge del concert abans que pugés a l'escenari ens va dir: "Nois, felicitats pel repor que em vau fer! Per fi la meva mare sap què faig, a què em dedico". Coses de tenir una professió fascinant i alhora trencadora...


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl