05/11/2009

Catalystic Sounds: la música catalana s'infiltra a Londres

 

Cartell Catalystic Sounds

 

Ha arribat el moment perquè la música amb denominació d'origen catalana, que viu un dels seus millors moments, s'extengui més enllà de les nostres fronteres.

Amb aquesta voluntat neix Catalystic Sounds, un festival itinerant que presentarà artistes de l’escena catalana a les principals ciutats i sales de concerts d’Europa. I la primera parada és Londres, a la sala de concerts Cargo, situada a la inquieta àrea de Shoreditch, tot un paradigma de les noves tendències de l’East End de la capital britànica. Seran dues nits en aquesta sala, el 8 de novembre i el 13 de desembre. En cadascun d’aquests concerts es presentaran tres bandes emergents amb projecció internacional sorgides de l’escena catalana: Standstill, Guillamino, Sanjosex, Linn Youki, Vacabou i Gürth. Els artistes participants mostren un ventall ben divers de la música que es produeix actualment a Catalunya i les Illes Balears: pop, rock, folk, electrònica… El festival dóna rellevància a grups que compten amb una sòlida trajectòria internacional, alhora que també es fa una aposta per valors emergents, artistes a descobrir, amb fort potencial musical i escènic.

Catalystic Sounds és una iniciativa independent que compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull, en la seva tasca de promoció de la cultura catalana.

Diumenge 8 de novembre
19h

Standstill
Gullamino
Gurth
Dj Diego Armando

Diumenge 13 de desembre
19h

Sanjosex
Linn Youki
Vacabou
Bankrobber gang dj’s

Ja teniu els dies per a poder fer una escapadeta a London…

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl