07/11/2009

Me & The Bees, avui al Concert privat del DO!

me and the bees

Sis són ja els Concerts que podrem veure al DO, amb aquest de les Me and the Bees, un grup de pop folk de Barcelona format per Esther Margarit (veu, guitarra), Elisabeth Molina (guitarra,veus), Verónica Alonso ( bateria, veus). I de tant en tant col·labora: Carlos Leoz (guitarra, veus).

La banda es va posar en marxa un bon dia del 2007 quan dues amigues, l’Esther i l’Elisabeth, jugaven a inventar-se noms copejant una guitarra. De sobte, se’ls va acudir Me and the Bees, jo i les abelles, que era el títol d’una cançó dels Softies.

Me and the Bees van començar a fer petites cançons que van enregistrar a Montreal Studios i un any després, el 2008, van començar a tocar en locals, on sempre les acompanya un amic diferent.

L'estiu del 2008, van publicar una maqueta autoeditada que van regalar als amics. Després d’aquell estiu, se'ls va unir la Vero i les abelles van passar a ser tres.

Les Me and the Bees han tocat a sales com Be Cool, Cercle de Girona i al Primavera Club i amenacen amb tenir corda per estona per continuar copejant tot el que se’ls posi per davant.

me and the bees


Aquest dissabte, al DO, un directe on podreu deixar que la dansa d'aquestes abelles us arrossegui a la seva música dolça, lluny dels virtuosismes. Un petit tast de la seva mel?

 

 

Seguiu el fil dels Concerts Privats del DO, els podreu veure dissabtes a les 00.30 a Barcelona TV i diumenges a les 23.40 a les televisions locals.


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl