23/09/2010

Ningú no és perfecte!

Imperfect

A la Malla sabem que ningú no és perfecte i per això us animem a apuntar a la vostra agenda com a cita obligada aquesta mostra que s'inaugura a l'Arts Santa Mònica el 13 d'octubre a les 19h. i es podrà veure fins al 17 del mateix mes. I és que arriba "Imperfect as they are", una trobada d'artistes que han creat a través dels ulls de la Harinezumi, una toy-camera de culte que emula les antigues càmeres super8. L'exposició fa parada a Barcelona després de tenir gran èxit a Tòquio i Nova York.

L'estiu del 2009 Powershovel, el col·lectiu japonès creador del mercat de la toy-camera, es va posar en contacte amb un grup de reconeguts artistes visuals i músics per a fer-los arribar una petita i imperfecta càmera: la Harinezumi. La seva proposta era que la utilitzessin per a crear una peça molt personal, com si es tractés d'una antiga pel·lícula casolana. Els artistes tenien llibertat absoluta per a realitzar la seva pel·lícula, ja que no es va voler suggerir un tema comú. El resultat va ser una sèrie de peces realitzades en la seva majoria només per l'artista i la seva visió íntima, allunyada del context de la seva obra més coneguda. Així que si voleu conèixer altres facetes d'autors com Isabel Coixet, Park Chan Wook o Patrice Leconte, no podeu faltar a la cita.


Dear John, de Isabel Coixet
Cargado por JamesonNotodofilmfest. - Programas de ayer por la noche y clásicos de TV, onlin

“Imperfect as they are” arriba a Barcelona de la mà d'Oscar Alcaraz i Napi Rivera de Bonitacamara, distribuidora nacional de Harinezumi.


Alguns dels autors més importants que participen a la mostra són: Agnes B., So Yong Kim, Bruce La Bruce, Park Chan Wook, Patrice Leconte, Isabel Coixet, Jonas Mekas, Christopher Doyle, Harmony Korine, CharlotteGainsbourg, Miranda July, Albert Maysles, Mark Recha...

Si voleu saber més sobre la tendència dels nous formats i de la Harinezumi, us animem a que feu un cop d'ull a un dels darrers reportatges de la temporada passada, en el qual en vam parlar profundament.

Recordeu:

"Imperfect as they are", del 13 al 17 d'octubre a l'Arts Santa Mònica.

 

 

 


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl